Om Os

Hos Frede & Vester’s er omdrejningspunktet god kaffe, sund mad og god energi!

”Vi bestræber os på at give hver enkelt gæst en exceptionel oplevelse gennem, fair priser, god kvalitet og exceptionel service”

Vores kaffe er 100% økologisk og bliver ristet i samarbejde med Kontra Coffee. Vores espresso blend er mellemristet så den både byder på power, samtidig med den giver plads til kaffernes naturlige noter.

Filosofien bag vores køkken er sund- ærlig- og smagsfuld mad, lavet på gode og friske råvarer. Vi tilbereder stort set alt vores mad fra bunden på daglig basis. Vi har også et varierende udvalg af hjemmelavede kager som også bliver lavet i vores eget køkken. Vi er blevet særlig populære på vores cheesecakes som mange mener er de bedste cheesecakes i København.

Vi går op i ærlighed og fuld gennemsigtighed og vi serverer ikke noget vi ikke kan stå inde for.

Environmental Impact/green initiative

”Vores vision er at bidrage til et bedre samfund gennem en sund- og bæredygtig livsstil”

2019 – Honning Erstattet Af Agave Sirup

Vi har helt droppet at bruge honning som vi førhen brugte i forskelige mad- og kageopskrifter. Vi har erstattet det med agave sirup, for at bidrage til biernes overlevelse og tilbyde mere (officielt) vegansk.

2019 – Wooden Cutlery

Vi har skiftet alt vores plastik take-away bestik ud med XXX bestik, for at mindske vores plastikforbrug.

2019 – Sektionsopdelt Affaldsstation

Ude i vores køkken har vi opdelt vores affald for kunne bidrage til miljøet på bedste vis. Næste step er ude i caféen

2020 – Grøn energi

Vi har skiftet vores el-udbyder ud og i den forbindelse har vi valgt kun at benytte os af 100% grøn energi. Med andre ord benytter vi os kun af vedvarende energi der er produceret bæredygtigt og udleder derfor minimal CO2

2020 - Avocado Stone Straws

Vi har skiftet vores plastiksugerør ud med bionedbrydelige- og 100% naturlige sugerør lavet af avocado sten. Det synes vi er genialt ift. Hvor mange avocadoer vi spiser efterhånden!

2020 - Recycled napkins

Vi har skiftet alle vores servietter ud med servietter lavet af 100% genanvendeligt materiale.

2020 - Bronze økologi mærke 30-60%

Vi har længe haft focus på økologi, men først i 2020 fik vi det økologiske spisemærke. Næste mål er helt klart sølv! Og vi er tæt på.