VORES FØDEVAREPARTNERE

Kontra Coffee

Med Kaffen som vores helt store omdrejningspunkt, har det været vigtigt for os, at finde det helt rigtige kaffe risteri. Efter at vi tidligere har samarbejdet med både verdenskendte Coffee Collective og Estate Coffee er vores valg som den foretrukne kaffe partner faldet på Kontra Coffee. Kontra Coffee er et af Danmarks største mikro risterier, som ikke går på kompromis når det kommer til kvaliteten af  kaffen, vilkår for kaffebønderne og omtanke for mijøet. 

Vores Frede & Vester’s signatur kaffe blend som Kontra Coffee rister til os en gang om måneden, er mellemristet og 100 % økologisk. 

Særligt har Kontra Coffees cirkulære kaffelevering vundet vores grønne hjerte.

Valsemøllen 

Valsemøllen er vores nyeste fødevare samarbejdspartner, som med deres gode kvalitets produkter og faglige viden allerede har været en kæmpe gevinst for os. fælles vores andre partnere er der udover høj kvalitet fokus på miljøet, bæredygtighed og det naturlige og lokale produkt. 

Det er vigtig for os at alt vores mel, er økologisk og lokalt dyrket, høstet og malet, som alt sammen er noget Valsemøllen lever op til.

Allerede nu leverer Valsemøllen klimaneutral formaling via grøn energi og klima kompensation. Vi kan derfor bage lækre sandwiches, morgenboller og rugbrød til jer med god og grøn samvittighed. 

Thise 

Da vi bruger en del mejeri produkter, har det været vigtig for os at finde et godt mejeri som har samme passion for kvalitet som vi selv har.  Udover kvaliteten på deres produkter så er værdierne hos Thise Mejeri omkring dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi noget der passer perfekt ind i vores idé om at bidrage til en sundere og mere bæredygtig livsstil. Derfor er størstedelen af alle vores mejeri produkter fra Thise Mejeri. 

Særligt har Thise Mejeri virkelig vundet vores grønne hjerte med deres græsmælk, som er mælk produceret af køer som udelukkende er fodret med græs. Lige så vel som vi mennesker helst skal spise naturlige og lokale fødevare, så skal køerne også.